Maksutavat

Voit ostaa meiltä turvallisesti. Hullunmylly.fi:n hinnat on ilmoitettu siten, että niihin on jo sisällytetty arvonlisävero. Toimitusmaksuja ei tuotteen hinnoissa vielä ole eli ne määräytyvät erikseen.

Tarjoamme asiakkaillemme useimmin käytetyt maksutavat ja korkean turvan. Käytämme 128-bittistä SSL-salausta ostoskorijärjestelmässämme. Emme KOSKAAN tallenna luottokorttien numeroita tai muuta salaista tietoa, kun asiakkaamme suorittavat maksutapahtumia verkossa. Siksi hakkerit tai varkaat eivät koskaan pääse käsiksi asiakkaidemme maksutietoihin.

Maksaminen onnistuu pankkien verkkomaksupainikkeilla, klarna-maksa myöhemmin palvelulla sekä mobiilimaksutavoilla:

 • Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
 • Lasku- ja osamaksupalvelut:  Klarna maksa myöhemmin
 • Mobiilimaksaminen: PayPal

Pankkimaksutavat:

 • Verkkomaksu: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Maksaminen tapahtuu pankin sivuilla omalta tililtäsi ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

Mobiilimaksutavat: Paypal

 • Voit turvallisesti ja kätevästi lähettää ja vastaanottaa maksuja käyttämällä PayPalia.
 • Taloudelliset tietosi pidetään yksityisinä käyttäessäsi PayPalia, ja saat jokaisesta PayPalin kautta tekemästäsi maksusta sähköpostivahvistuksen.
 • Jos haluat tietää lisää PayPalista maksutapana tai tilin avaamisesta PayPaliin, käythän ystävällisesti PayPalin verkkosivustolla.
 • Kun teet tilauksen, sen loppusumma vähennetään PayPal-tililtäsi. Tilin käyttöön ei liity muita maksuja.

Lasku- ja osamaksupalvelut:

Klarna tarjoaa jokaiseen tilanteeseen sopivimman maksutavan. Maksa myöhemmin joko 30 päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Sinä ostat. Sinä päätät.

Maksa myöhemmin

Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut sen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen.

Klarnalla saat 30 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi.

Lasku lähetetään tilauksesi mukana. Se ilmestyy myös Klarna-sovellukseen, jossa saat muistutuksia eräpäivästä ja maksat laskusi helposti. Mikäli haluat, voit myös torkuttaa maksusi, eli siirtää laskusi eräpäivää. Tästä palvelusta Klarna perii pienen maksun.

Pilko maksu eriin

Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut ei kuukausille. Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi.

Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Klarna tekee luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun, voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla. Klarna-sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäiväsi ja saat muistutuksia näistä.

Klarna pyrkii tarjoamaan sinulle aina sen maksuvaihtoehdon, joka sopii parhaiten elämäntilanteeseesi. Voit valita maksaa laskun vähimmäissumman tai minkä tahansa summan, joka ylittää vähimmäissumman. Haluatko maksaa enemmän tai kaiken kerralla? Onnistuu! Voit maksaa jäljellä olevan summan pois milloin tahansa.

Lue Klarnan luottoehdot täältä.

   Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme hullunmylly.fi verkkokaupassa seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:
   • Lasku: Saat kulutonta maksuaikaa 30 päivää tuotteiden vastaanottamisesta.

   Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Klarna Bank AB:n asiakaspalvelun yhteystiedot: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ p. 09 – 425 99771.