Takuu ja huolto

Takuu ja huolto


Kuluttajansuojalaki suojaa aina yksityishenkilönä ostettuja tuotteita ja palveluja. Kuluttajasuojalain mukaan takuu on myyjän, valmistajan tai maahantuojan antama vapaaehtoinen lisäetu. Takuunantaja vastaa siitä, että tuote toimii määräajan. Virhevastuun kestolle ei ole laissa säädetty aikarajaa, vaan virhevastuuaika määrittyy tavaran oletettavissa olevan kestoiän perusteella. Tuotteen virheestä reklamoitaessa kuluttaja ilmoittaa tuotteen alkuperäisestä viasta myyjälle. Mikäli tuotteessa esiintyy käytöstä johtuva virhe, autamme tietenkin saamaan vian korjatuksi.

Takuu määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Takuu kattaa valmistuksesta johtuvat viat, jotka eivät ole ulkoisten tekijöiden aiheuttamia. Ulkoisia tekijöitä voivat olla esimerkiksi laitteen kastuminen tai putoaminen tai vääränlainen käyttö.

Ostajan on hyvä tutustua ja noudattaa tuotteen mukana tuleviin käyttö- ja asennusohjeisiin ennen tuotteen käyttöönottoa. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.

Takuu ei koske ohjelmistovikoja, kosteusvaurioita, muita ulkoisen tekijöiden aiheuttamia vikoja tai käytöstä aiheutuneita vikoja. Takuu kattaa tuotteen alkuperäiset valmistusviat.

Takuuaikana tuotteessa ilmennyt takuunalainen vika joko korjataan tai tuote vaihdetaan toiseen. Menettely riippuu tuotteesta. Takuun perusteella tapahtuva vaihtaminen tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa.

Annamme myymillemme tuotteille takuun materiaali- ja valmistusvirheiden varalle. Takuu ei kata säännöllisen käytön aiheuttamaa kulumista, eikä virheellisestä käytöstä tai huonosta hoidosta johtuvia vaurioita.

Haluatko lähettää tuotteen takuuhuoltoon tai tehdä reklamaation? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme ohjeistaa sinua asian suhteen.

info@hullunmylly.fi palvelee nopeasti.

Takuuhuollamme tuotteen, mikäli sen kuluttajahinta on suurempi kuin 200€.

Annamme myymillemme tuotteille takuun materiaali- ja valmistusvirheiden varalle. Takuu ei kata säännöllisen käytön aiheuttamaa kulumista, eikä virheellisestä käytöstä tai huonosta hoidosta johtuvia vaurioita.

Huolto

Jos tilaamassanne tuotteessa ilmenee vikoja takuuaikana, lähetetään se korjattavaksi huoltoyhteistyökumppanillemme. Huolloistamme vastaa aina valmistajien valtuuttamat huoltoliikkeet. Valmistajan valtuutettu huoltoliike päättää täyttyvätkö takuuehdot. Takuuehdot löytyvät tuotteen käyttöohjeesta tai valmistajan kotisivuilta. Tuotteen mukana tullut lähetyslista toimii takuutodistuksena ja ostokuittina.

Tutustu käyttöohjeeseen huolellisesti ja varmista, että tuote on oikein asennettu ja sen asetukset vastaavat käyttötarkoitusta välttyäksesi turhilta huolloilta. Usein tuotteeseen liittyvät ongelmat selviävät merkkikohtaisen tuen ohjeiden avulla. Valmistajien kotisivuilta löytyy lisäksi ohjeistusta tuotteiden käytössä ja ratkaisuja ongelmatilanteisiin. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.